Competitieprogramma & Voetbal.nl app

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De KNVB heeft deze week de competitieprogramma's bekend gemaakt voor de gehele eerste seizoenshelft. De startdatum voor alle teams is zaterdag 21 september. Het betreft een conceptprogramma waar mogelijk nog wijzigingen in worden doorgevoerd. Het actuele programma is altijd te vinden op de teampagina's van alle teams en in de Voetbal.nl app. Klik hieronder om naar de pagina te gaan van het team dat je wil bekijken.

GEO 1
GEO 2
GEO 3

GEO JO11-1
GEO JO9-1

Voetbal.nl app
Het grootste gedeelte van onze leden (70%) gebruikt hem al: de Voetbal.nl app. Met deze app kun je het actuele programma bekijken en krijg je melding van alle wedstrijdwijzigingen van jouw team (of dat van uw kind), het laatste clubnieuws en belangrijke mededelingen vanuit het bestuur. vv GEO is hier in januari 2019 mee gestart en de reacties onder de huidige gebruikers zijn erg positief. Graag zien wij het percentage gebruikers toenemen, zodat we nog meer leden efficiƫnter kunnen bereiken.

Na het downloaden van de app verschijnt een mogelijkheid tot het registreren van een account. Belangrijk hierbij is dat je het e-mailadres invult dat bekend is bij de club, zodat de koppeling meteen tot stand komt en je vanaf dat moment op de hoogte blijft van jouw team(s). Niet zeker welk e-mailadres dat is of wil je deze wijzigen? Neem dan contact op met Laurens van der Kamp via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12796083