vv GEO doet mee met Grote Clubactie

De jeugd van vv GEO doet dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. In de week van 11-15 november komen onze jeugdleden bij u langs de deur in zowel Garmerwolde als Thesinge om loten te verkopen. U maakt met het kopen van deze loten kans op geweldige prijzen, maar veel leuker is natuurlijk dat maar liefst 80% van het aankoopbedrag van de loten naar de kas van vv GEO gaat. U steunt onze vereniging daarom enorm met het kopen van één of meerdere lot(en)!

Natuurlijk stelt het bestuur van vv GEO de gehele opbrengst ter beschikking aan activiteiten en/of materialen voor de jeugd. Na afloop van de loterij zal de jeugdcommissie in samenspraak met de jeugdleden zelf beslissen waar de opbrengst voor gebruikt zal worden.

Woont u niet in Garmerwolde of Thesinge, maar wilt u onze club tóch steunen op deze manier? Dat kan! De loten liggen vanaf aanstaande zaterdag (26 oktober) ook in de kantine of u kunt ze online bestellen. Let er dan wel op dat u onze vereniging opzoekt wanneer daar in het bestelproces om gevraagd wordt: VV Garmerwolde eo GEO

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze actie? Neem dan contact op met onze jeugdsecretaris Maarten Tromp:

E-mail: m.c.tromp@live.nl
Tel: 06-31325794