Lees hieronder hoe u sponsor van vv GEO kan worden:

Reclamebord:

Op het hoofdveld van het complex is de mogelijkheid aanwezig een reclamebord te plaatsen.
De afmeting van het bord is :

245 cm bij 62 cm enkelzijdig bedrukt
U betaald hiervoor € 100,00 per jaar
Als u met vv GEO een contract voor 5 jaar afsluit
dan regelt en betaald vv GEO de nota voor
het maken van het bord .

Wedstrijdbal:

U hebt de mogelijkheid om een wedstrijdbal aan te bieden.
In het clubhuis is een presentatieplank van al onze balsponsoren , waar uw bedrijf ook op wordt vermeld.
U betaald eenmalig € 50,00

Kledingsponsor:

Wilt u een senioren of jeugd team in de "kleren " zetten ?
Er zijn diverse mogelijkheden .
In een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag meer over.

Sponsorlink op www.vvgeo.nl naar uw eigen website:

We hebben vele bezoekers per maand op de site.
Als bord en kledingsponsor van vv GEO bent u al op onze website te vinden.
We gaan kosteloos uw bedrijfsnaam met een link laten plaatsen op onze homepage.
Zo genereert u extra doelgerichte bezoekers naar uw eigen website.

Wilt u sponsor worden?  

Neem dan contact op met Jacob Arends 06-47259727
of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.

Graag verwelkomen wij u als sponsor van de voetbalvereniging Garmerwolde en Omstreken.

Wil je lid worden van de vv GEO ?

Download hier het Aanmeldformulier vv GEO seizoen 2015-2016.pdf

Opzeggen lidmaatschap vv GEO

Leden die hun lidmaatschap willen beëindigen dienen dit uiterlijk 15 juni schriftelijk (per brief of email) kenbaar te maken bij de secretaris van de vv GEO (Dhr. M.Welling)

De voorkeur gaat uit naar opzeggen per email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per brief naar

Dhr. M.Welling
Secretaris vv GEO
De Klerkstraat 30 A
9731 MN Groningen

Let wel : het officieel opzeggen kan alleen bij de secretaris!

Opzeggingen na 15 juni worden wel verwerkt, maar leiden tot een contributie-aanslag voor het nieuwe seizoen. Dit omdat vv GEO contributie afdracht aan de KNVB moet betalen op basis van het ledenbestand na 15 juni.

Voor de goede orde:

Afmeldingen via leiders, trainers of aan iemand zonder precies te weten wie, gelden dus niet ! Opzeggen kan alleen bij de secretaris zodat een correcte afhandeling van zaken plaatsvindt.
Opzeggen ontslaat een lid niet van zijn contributie- en andere financiële verplichtingen. Mochten er nog rekeningen open staan dan dienen deze te worden voldaan voordat het lidmaatschap wordt beëindigd. Indien de financiën niet zijn afgehandeld zal het lidmaatschap open blijven staan, wat gevolgen heeft voor de registratie bij de KNVB en voor eventuele contributieopbouw in het volgende seizoen. Voor wat betreft de contributie- en andere financiële aangelegenheden is de penningmeester van de vv GEO (Johanna van Zanten) het aanspreekpunt.

Overschrijven
Overschrijven van/naar de vv GEO kan via de secretaris van de vv GEO (M.Welling).

Overschrijven is nodig wanneer je korter dan 3 seizoenen geleden nog lid bent geweest van een voetbalvereniging.

Overschrijvingen aan het eind van het seizoen dienen uiterlijk 15 juni (00.00 uur) bij de KNVB binnen te zijn. Dus regel de zaken tijdig !

Overschrijven regel je door middel van een overschrijvingsformulier.
Een overschrijvingsformulier kun je hier downloaden, maar is ook te verkrijgen bij je nieuwe vereniging, de secretaris van de vv GEO (Dhr. M.Welling) of in het clubhuis van de vv GEO.

Denk er aan dat het invullen en ondertekenen van het formulier de nodige tijd in beslag kan nemen, aangezien jijzelf, je oude én nieuwe verenging het de nodige gegevens moeten invullen en ondertekenen.

Zorg er voor:
- dat je aan je financiële verplichtingen hebt voldaan ;
- dat je alle club-spullen hebt ingeleverd (tenue, tas, trainingspak etc.) ;
- dat je in het bezit komt van je spelerspas (als deze al is aangemaakt).

Wil je de vv GEO verlaten en je laten overschrijven naar een andere vereniging meld dit dan tijdig bij de secretaris van de vv GEO (Dhr. M.Welling), aangezien het een paar dagen kan duren voordat duidelijk is of aan bovenstaande voorwaarden is voldaan. Pas als dit het geval is zullen de overschrijvingsformulieren worden ingevuld en ondertekend.

De geschiedenis van de v.v. GEO

Officieel is de v.v. GEO opgericht op 1 mei 1948. Vóór de oorlog werd er echter ook al met een voetbalteam aan een competitie deelgenomen.
Gespeeld werd er in die tijd op een veld tussen Damsterdiep en Eemskanaal op het "Stadion Dijkzicht". Het was de tijd dat een wedstrijd nog onderbroken werd om een lekke bal te repareren, douchen met koud water en op de fiets naar uitwedstrijden.
Eigenlijk vanaf de oprichting werd de vereniging op de been gehouden door de man die álles deed wat maar gedaan moést worden: Berend Wierenga. Tot het eind van de jaren '70 was hij buitengewoon actief maar vooral als secretaris. Van grote waarde zijn de door hem met de hand geschreven notulen van 1948 tot 1973.

In 1969 kwam het eerste "GEO-journaal" uit en werd er in dat jaar ook voor het eerst getraind onder leiding van een echte trainer.
Begin jaren '70 werd er door de leden een nieuw veld aangelegd aan de WF Hildebrandstraat waar ook nu nog de wedstrijden worden gespeeld.
Tussen 1963 en 1971 werd er nog gehandbald door dames en vanaf 1971 tot midden jaren '80 werd er ook door dames volop gevoetbald.
In de loop der jaren is GEO van een zondag- een zaterdagvereniging geworden. Momenteel heeft de vereniging geen zondagteam, desalniettemin komen ze met 3 zaterdag- en 9 jeugdelftallen in de competitie uit.

Door de jaren heen is GEO ook bekend geworden als vereniging waar heel veel zélf wordt gedaan, van aanleg van het speelveld tot de bouw van het clubhuis!
Alle eigendommen, behoudens de velden, zijn geprivatiseerd en onze inkomsten worden verkregen door contributies, donaties, door vrijgevigheid van vele sponsoren en eigen clubhuisopbrengsten alsmede door de vele akties die de vereniging jaarlijks organiseert teneinde dat geld te verkrijgen dat nodig is om een vereniging als de onze te laten voortbestaan.
De geschiedenis van de v.v. GEO, het wel en wee, de activiteiten die gehouden zijn maar bovenal de betrokkenheid van de bewoners van Garmerwolde, Thesinge en Ruischerbrug zijn prachtig verwoord in een jubileumboek dat is verschenen naar aanleiding van het 50-jarig bestaan. In circa 25 hoofdstukken wordt door voormalige en huidige leden de geschiedenis, maar vooral hét 'GEO-gevoel' prachtig verwoord.


Voor €10,- is dit prachtige boek te verkrijgen middels ons e-mail adres.

Meer artikelen...

Subcategorieën