vv GEO doet mee met Grote Clubactie

De jeugd van SJO GEO/SVW doet ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. De komende dagen komen onze jeugdleden bij u langs de deur in zowel Garmerwolde als Thesinge om loten te verkopen. U maakt met het kopen van deze loten kans op geweldige prijzen, maar veel leuker is natuurlijk dat maar liefst 80% van het aankoopbedrag van de loten naar de kas van SJO GEO/SVW gaat. U steunt onze vereniging daarom enorm met het kopen van één of meerdere lot(en)!

Natuurlijk stelt het bestuur van vv GEO net als voorgaande jaren de gehele opbrengst ter beschikking aan activiteiten en/of materialen voor de jeugd. Na afloop van de loterij zal de jeugdcommissie in samenspraak met de jeugdleden zelf beslissen waar de opbrengst voor gebruikt zal worden.

Woont u niet in Garmerwolde of Thesinge, maar wilt u onze club tóch steunen op deze manier? Dat kan! De loten liggen vanaf zaterdag 16 oktober ook in de kantine of u kunt ze online bestellen. Let er dan wel op dat u onze vereniging opzoekt wanneer daar in het bestelproces om gevraagd wordt: VV Garmerwolde eo GEO

Loten kopen kan tot uiterlijk 7 november.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze actie? Neem dan contact op met onze jeugdsecretaris Miranda Winkels:

E-mail: mirandawinkels17@gmail.com
Tel: 06-14217043