Lid worden

Wil je lid worden van de vv GEO? Leuk! We verwelkomen je graag bij onze mooie vereniging en leggen op deze pagina de procedure uit. Je kunt eerst ook even de speciale informatiepagina’s bekijken die zijn gemaakt voor zowel jeugd- als seniorenleden.

Bekijk de speciale informatiepagina voor jeugd-leden.

Bekijk de speciale informatiepagina voor senioren-leden.

Vrijblijvend meetrainen
Wist je dat het ook altijd mogelijk is om een aantal keren vrijblijvend en gratis met een team naar keuze mee te trainen? Zodoende kun je de mensen uit dat team leren kennen en zelf beoordelen of het bevalt vóór je lid wordt. Interesse hierin? Neem contact op met Laurens van der Kamp (senioren) of Miranda Winkels (jeugd). Na maximaal vier keer meetrainen wordt verwacht dat je kiest voor lidmaatschap of niet.

Wil je na het meetrainen lid worden? Geweldig! De procedure leggen we hieronder uit, waarbij er een belangrijk onderscheid is of je in de afgelopen 3 seizoenen lid bent geweest van een andere vereniging of niet.

Aanmeldformulier
Hieronder vind je het aanmeldformulier van vv GEO. Deze kun je digitaal invullen en mailen naar secretaris Matthijs Welling via matthijswelling@home.nl of uitprinten en versturen per briefpost naar:

Dhr. M.Welling
Secretaris vv GEO
De Klerkstraat 30 A
9731 MN Groningen

Tip: vul hem gemakkelijk digitaal in met de functie ‘invullen en ondertekenen’ van Adobe Acrobat Reader.

Contributie per seizoen
Bij vv GEO hanteren we de volgende contributiebijdragen per seizoen. Alle bedragen hieronder zijn inclusief kledinggeld. Het aanschaffen van eigen wedstrijdkleding is dus niet nodig.

Senioren: 175 euro
O17 t/m O19: 135 euro
O14 t/m O16
: 125 euro
O9 t/m O13: 110 euro
O7 t/m O8: 100 euro

Daarnaast zijn er nog twee andere type lidmaatschappen:

Trainingslid (40 euro per half jaar): meedoen met alle clubactiviteiten voor leden incl. trainingen, maar geen wedstrijden. Dit type lidmaatschap is alleen mogelijk voor bestaande leden die een stapje terugdoen of terugkomen van een langdurige blessure en niet voor nieuwe leden.
Niet spelend lid (25 euro per half jaar): meedoen met alle clubactiviteiten voor leden, maar geen trainingen en wedstrijden.

Overschrijven naar GEO vanaf een andere vereniging
Overschrijven is nodig wanneer je korter dan 3 seizoenen geleden nog lid bent geweest van een andere voetbalvereniging. In dit geval is een aanvullende procedure nodig naast het aanmeldformulier.

  1. Neem vóór 15 juni (idealiter eerder) contact op met jouw huidige vereniging of die waar je de afgelopen 3 seizoenen voor het laatst hebt gespeeld en laat ze weten dat je wilt overschrijven. Zorg ervoor dat je hebt voldaan aan alle financiële en andere verplichten van deze vereniging.
  2. Maak het kenbaar bij onze secretaris Matthijs Welling dat het een overschrijving betreft.
  3. Wij dienen vervolgens een digitaal verzoek in bij de KNVB en jouw oude vereniging en klaar!

Welkom bij vv GEO!