Walking Football

Walking football bij GEO in Garmerwolde

Walking football is voetbal voor senioren, mannen en vrouwen van 60 plus. Dit doen wij elke maandagmorgen onder leiding van een trainer op het sportcomplex van GEO in Garmerwolde! We hebben inmiddels 30 spelers en er is altijd ruimte voor nieuwe leden die in of dichtbij Garmerwolde wonen.

Wat is walking football?
Bij walking football zijn de voetbalspelregels zo aangepast dat het voetballen veilig en verantwoord is. Er mag alleen gewandeld worden en de bal mag niet boven de heup komen. Er zijn kleine lage doeltjes en er zijn géén keepers. Het gaat om het samenspel en spelplezier, niet om wie de meeste doelpunten gescoord heeft. Een uur buiten sporten, samen bewegen en plezier hebben staan voorop. En het is gezellig, want vóór en na het sporten zitten we bij elkaar voor een goed gesprek, een kop koffie of een ander drankje.

Ook meedoen? De trainingen vinden plaats elke maandag van 9.30 uur tot 12.00 uur bij vv GEO in Garmerwolde. Je kunt een maand lang proberen of walking football bij je past. Daarna kun je je aanmelden als lid. | De contributie bedraagt € 75,- per half jaar, dat is nog geen € 4 per training! Je bent van harte welkom.

Wim Benneker, wim.benneker@gmail.com, 06 – 50 51 63 17

Kees van Zanten, keesenheina@hotmail.com, 06 – 29 82 46 10