Kom voetballen bij vv GEO

VV GEO is een club onder rook van de stad Groningen en op een steenworpafstand van Meerstad, Ruischerbrug, Noorddijk, Beijum en Lewenborg. Ons sportpark bevindt zich in Garmerwolde.

Wij zijn een kleine voetbalclub die alles uit de kast moet halen om het ledenbestand op peil te houden. Gelukkig zien wij de laatste jaren dat steeds meer mensen, m.n. kinderen, de weg naar ons sportpark weten te vinden. Onze prachtige accommodatie heeft hiervoor ook meer dan voldoende ruimte.

Voetballen bij vv GEO is meer dan alleen maar achter een bal aan hollen op zaterdag. Zo organiseert onze activiteiten commissie jaarlijkse leuke activiteiten voor jong en oud. Daarnaast is onze kracht door de relatieve kleinschaligheid dat een lid ook gezien en herkent wordt door onze vrijwilligers die zich iedere week weer inspannen om alles goed te laten verlopen.

Een lidmaatschap bij vv GEO houdt ook in dat leden/ouders betrokken worden bij de wekelijkse activiteiten in de kantine, het trainingsveld en uiteraard rondom de wedstrijden. Hierbij is ons streven om vooral voor onze jeugdleden veel continuïteit en stabiliteit te bieden met een vaste gezichten op de trainingen en tijdens de wedstrijden.

VV GEO heeft op dit moment 2 seniorenteams en een florerende Walking voetbal tak. Inmiddels trainen de Old-stars van Fc Groningen ook op ons sportpark. Daarnaast hebben wij 5 jeugdteams waarvan enkele spelers lid zijn van onze samenwerkingsclub sv Woltersum.

Wij hebben 5 leuke jeugdteams.  Een meidenteam MO-15 en vier gemengde teams, jo-13, jo-11, j0-09 en een jo-07. In al onze teams kunnen wij versterking gebruiken maar wij zoeken met name spelers voor de jo-13 (volgend seizoen jo-14) en ons jo-07 (volgend seizoen j0-08) team.  Uiteraard bieden wij voor de allerjongste spelers vanaf 4 jaar de mogelijkheid om bij ons te komen trainen en kennis te komen maken met het prachtige voetbalspelletje tijdens onze tweewekelijkse kaboutertraining op de, vooralsnog, zaterdagochtend.

Spreekt dit bovenstaande u of jou aan kom dan vrijblijvend eens bij ons kijken of meetrainen. Als u een mail stuurt naar info@vvgeo.nl en uw contactgegevens met ons deelt zullen wij snel contact met u opnemen.

Wil je na het meetrainen lid worden? Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren zoals staat beschreven op deze pagina.