21 juni: EK NL – Frankrijk live bij vv GEO

Op vrijdag 21 juni speelt het Nederlands elftal zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van het EK 2024 tegen Frankrijk. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden bij vv GEO op een gigantisch 3,5 meter scherm met voorafgaand een voetbalquiz met leuke prijzen en na de wedstrijd een gezellige nazit.

De gymzaal zal deze avond worden omgetoverd tot een heuse oranje arena waarin wij hopelijk met zijn allen Nederland zien winnen. Tijdens deze avond worden er gratis hapjes aangeboden door de organisatie. Na afloop van de wedstrijd verlaten we de oranje arena en zal de kantine en het terras nog tot laat openblijven voor een gezellige nazit.

Natuurlijk verwachten wij dat jullie massaal in het oranje komen. En de persoon die naar oordeel van de organisatie als beste gekleed is voor deze gelegenheid ontvangt, naast de geweldige eer natuurlijk, ook nog eens vijf consumptiemunten.

Vanaf 19:30 uur is de inloop en stipt om 20:00 uur begint de voetbalquiz onder leiding van een legendarische quizmaster. Wie dit is houden we nog even geheim.. Hoe dan ook wil je dat echt niet missen, dus zorg dat je op tijd bent. Er zijn leuke prijzen te winnen met als hoofdprijs een gloednieuw officieel Nederlands Elftal shirt. Uiteraard zitten we om 21:00 uur klaar voor de wedstrijd!

De entree kost slechts €4,- en daarvoor krijg je meteen twee consumpties. Dit kan per PIN of contant betaald worden aan de deur. Deze avond wordt er gewerkt met de vv GEO consumptiemunten. Deze zijn ook te verkrijgen bij de deur. Heb je nog een paar thuis liggen? Neem ze mee, ze zijn geldig!

Let op: opgave is NIET vereist, kom gewoon gezellig langs als je zin en tijd hebt!

Namens de organisatie,

Laurens van der Kamp, John Derksema en Rob Braspenning