22 juni: ouder-kind penaltybokaal evenement

Zoals bekend wordt op zaterdag 22 juni het traditionele 7-vs-7 toernooi voor senioren georganiseerd. Maar vóór zij in de middag losgaan, organiseert de jeugdcommissie in de ochtend een eveneens traditionele GEO-activiteit voor jeugd en ouders: het ouder-kind penaltybokaal evenement.

Lukt het jou en jouw vader of moeder om de keeper van ons eerste elftal op het hoofdveld van GEO het vaakst en mooiste te passeren? Dan gaan jullie misschien wel naar huis met dé prijs die iedereen wil hebben: de vv GEO penaltybokaal. Al is meedoen op zich natuurlijk al een mooie prijs, want het is altijd een reuze gezellige ochtend op het sportpark!

Het evenement begint om 10:00 uur en we vragen elk duo om 09:30 uur aanwezig te zijn. Opgave graag via de leiders van de teams, maar het kan ook op de dag zelf (voor 10 uur).

We hopen alle jeugdleden en ouders te zien op het sportpark op 22 juni. Ben je een oud-lid? Dan ben je ook meer dan welkom om mee te doen! Natuurlijk is het ook mogelijk om mee te doen met je oom, tante, opa of oma! En neem natuurlijk vooral supporters mee die jullie komen aanmoedigen!

Mochten er nog vragen zijn over deze activiteit, dan kun je terecht bij de jeugdcommissie via Miranda Winkels. Contactgegevens staat op deze pagina.