Nieuwe website gelanceerd

vv GEO heeft op 29 december een nieuwe website gelanceerd en deze ziet er, zoals u wellicht opvalt, anders uit.

Deze nieuwe website is volledig geautomatiseerd en maakt het voor onze vrijwilligers aanzienlijk makkelijker om te communiceren met u als bezoeker. Daarnaast heeft het een beter toekomstperspectief op het gebied van veiligheid en digitale functies. Verder is enkel het uiterlijk iets aangepast en vindt u nog altijd dezelfde informatie op dezelfde manier als u gewend bent. Ook hebben onze sponsoren extra ruimte gekregen.

Gebruik onze verbeterde zoekbalk indien u toch iets niet kunt vinden waar u naar zoekt. Bijna alle nieuwsartikelen van de afgelopen 5 jaar zijn meegenomen naar deze nieuwe website en zijn, nu zónder foutmeldingen, terug te lezen.

Met deze website zet vv GEO opnieuw een stap in de verbetering van communicatie met onze leden. Eerder dit jaar werd al ‘vv GEO TV’ in de kantine en de push-notificaties via de mobiele app van Voetbal.nl geïntroduceerd. We blijven afhankelijk van feedback die we van jou als bezoeker en/of lid ontvangen. Heb je suggesties of zie jij verbeterpunten op het gebied van communicatie? Laat het weten aan bestuurslid Laurens via: lvanderkamp@vvgeo.nl of benader hem persoonlijk op het sportpark.

De nieuwe website zal worden gepresenteerd op zaterdag 4 januari 2020 tijdens de Algemene Ledenvergadering en Nieuwjaarsborrel. U bent dan ook in de gelegenheid om verzoekjes en/of feedback in te dienen waar wij weer mee aan de slag kunnen gaan.