Programma weergave op website

Een nieuwe website. Veel gemak (vooral voor onze wedstrijdsecretarissen), maar wel even wennen voor jou als gebruiker. We informeren je graag even over het wedstrijdprogramma en hoe dat nu wordt gecommuniceerd t.o.v. van de werkwijze die we al jaren kennen. Het wedstrijdprogramma is veruit het meest bekeken onderdeel van onze website en dus is belangrijk te weten wat er veranderd is.

  • Op de homepage tonen we standaard het programma van de komende 7 dagen. Het programma voor de komende 5 weken is te vinden op deze pagina.
  • Het programma komt direct in realtime van de KNVB en alles wat zowel de bond als ons wedstrijdsecretariaat invoert in het algemene systeem wordt direct gesynchroniseerd met deze website, GEO TV én de voetbal.nl apps.
  • Staat een wedstrijd er niet meer tussen? Dan is deze verplaatst. In het verleden deden we een handmatige aankondiging dat de wedstrijd verplaatst was, maar dat doen we nu niet meer.
  • Wedstrijden van de huidige week zijn voorzien van de ‘status’ kolom aan het einde van de tabel. ‘Te spelen’ = wedstrijd gaat door en ‘Afgelast’ = de wedstrijd gaat niet door. Bij afgelasting wordt dit ook direct automatisch gemeld op GEO TV, de voetbal.nl app en op onze twitterpagina. Ook is er een apart overzicht met afgelaste wedstrijden.
  • Staat er bij scheidsrechter ‘Afgeschermd’? Dat betekent dat de bewuste scheidsrechter gekozen heeft om zijn of haar naam niet te publiceren om privacy-redenen. De naam is uiteraard wel bekend bij het wedstrijdsecretariaat en de coördinator. Lees er hier meer over.
  • Twijfel je over de status? Neem dan contact op met de leider van het team of met onze wedstrijdsecretarissen Laurens van der Kamp (senioren) of Maarten Tromp (jeugd)