vv GEO zoekt nieuwe jeugdleden

VV GEO is een club onder rook van de stad Groningen en op een steenworpafstand van Meerstad, Noorddijk, Beijum, Lewenborg en Ruischerbrug. Ons sportpark bevindt zich in Garmerwolde.

Wij zijn een kleine voetbalclub die alles uit de kast moet halen om het ledenbestand op peil te houden. Gelukkig zien wij de laatste jaren dat steeds meer mensen, m.n. kinderen, de weg naar ons sportpark weten te vinden. Onze prachtige accommodatie heeft hiervoor ook meer dan voldoende ruimte.

Voetballen bij vv GEO is meer dan alleen maar achter een bal aan hollen op zaterdag. Zo organiseert onze activiteiten commissie jaarlijkse leuke activiteiten voor jong en oud. Daarnaast is onze kracht door de relatieve kleinschaligheid dat een lid ook gezien en herkent wordt door onze vrijwilligers die zich iedere week weer inspannen om alles goed te laten verlopen.

Een lidmaatschap bij vv GEO houdt ook in dat leden/ouders betrokken worden bij de wekelijkse activiteiten in de kantine, het trainingsveld en uiteraard rondom de wedstrijden. Hierbij is ons streven om vooral voor onze jeugdleden veel continuïteit en stabiliteit te bieden met een vaste gezichten op de trainingen en tijdens de wedstrijden.

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar meiden van 13/14 jaar die ons MO-15 team komen versterken. Na de winterstop gaan wij van 9×9 naar wedstrijden van 11 x11. Ons team bestaat nu uit 13/14 super enthousiaste meiden en een aanvulling is gewenst.

Daarnaast zien wij onze jo-12 na de winterstop graag aangevuld zijn om mogelijkerwijs te starten als jo-13, dit betekent dat zij dan op een groot veld met 11 x11 gaan voetballen. Ook hier zou het dus fijn als wij nieuwe talenten mogen verwelkomen.

Verder groeien onze kabouters door en een deel is toe aan wedstrijden en daarom gaan wij na de winterstop starten met een jo-07 (jeugd onder 7 jaar) team. Wij zouden het erg fijn vinden als er enkele 5/6 jarigen dit fantastische jeugdteam komen aanvullen.

Door de verschuiving van kabouters naar officiële voetbalteams hebben wij ook weer ruimte voor nieuwe kabouters. Kinderen van 4/5 jaar zijn van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met het fantastische spelletje voetbal.

Spreekt dit bovenstaande u of jou aan kom dan vrijblijvend eens bij ons kijken of meetrainen. Als u een mail stuurt naar info@vvgeo.nl en uw contactgegevens met ons deelt zullen wij snel contact met u opnemen.

vv GEO
“Een club met ballen”