9 april: Kick-Off kaboutervoetbal bij vv GEO

Kom na schooltijd genieten van een potje voetbal! vv GEO is de voetbalvereniging bij jou in de buurt. Bij ons spelen teams van alle leeftijden zodat je jouw hele leven terecht kunt om te voetballen. Voor 4-5-jarigen willen wij gaan starten met kaboutervoetbal. Op zaterdag 9 april organiseren we daarom een kick-off bijeenkomst voor kinderen en hun ouders. De middag duurt van 14:00 tot 15:30 uur. Voel je welkom om wat voetbalspelletjes te doen en andere kinderen te leren kennen.

De kick-off bijeenkomst is bedoeld om ideeën met ouders uit te wisselen. Bijvoorbeeld over trainingstijden. De organisatie vangt jullie op met koffie, ranja en wat lekkers en vertellen wat onze vereniging voor ouders en hun kinderen kan betekenen en wat er van ouders wordt verwacht. Ons doel is dat we kaboutervoetbal voor zoveel mogelijk kinderen in de buurt mogelijk maken. 

En niet onbelangrijk: Kaboutervoetbal is gratis. 

Aanmelden voor deze dag kan via onderstaand formulier. Mochten er vragen zijn over deze middag, dan horen we het graag via ons e-mailadres info@vvgeo.nl of stuur een appje naar onze jeugdcoördinator Maarten Tromp: 06-31325794