Uitbreiding terras met picknicktafels

Per vandaag kunnen onze leden en bezoekers gebruik maken van twee comfortabele en gezellige picknicktafels op het terras bij de kantine. Hiermee wordt het in de aanstaande lente- en zomermaanden een stuk leuker om buiten te zitten met zijn allen en te genieten van wedstrijden en de nazit daarvan.

Het idee voor deze tafels ontstond na een bekerwedstrijd van GEO 1 afgelopen september op bezoek bij het gezellige G.V. Groen Geel in de stad. Daar beschikten ze al dergelijke tafels en dat alleen al zorgde voor een mooie sfeer. “Dat is net wat voor ons bij GEO” werd besloten door de selectie en hoofdsponsor Vaatstra B.V. en dus is het idee verder doorgezet door het bestuur.

De picknicktafels zijn in zijn geheel gesponsord door Vaatstra B.V. en door Nijdam Klus en Tuin dat de tafels gemaakt heeft. Onze dank gaat uit naar deze twee bedrijven voor de realisatie!

De twee tafels bieden gezamenlijk comfortabel plaats aan zo’n 20 personen. We wensen onze leden en bezoekers veel plezier van deze tafels!