Nieuwe activiteitenkalender

vv GEO heeft een nieuwe activiteitenkalender in gebruik genomen op onze website. Het doel is zo een goed overzicht te maken van de verschillende activiteiten die worden georganiseerd door diverse commissies.

Neem af en toe een kijkje in de activiteitenkalender die te vinden is in het menu onder ‘Activiteiten’ en blijf op de hoogte van al het leuks dat er aan gaat komen. Op het moment van schrijven van dit nieuwsbericht zijn nog niet alle activiteiten van dit jaar toegevoegd, kom dus vooral later nog even weer terug!

Onderaan de kalender kun je je ook ‘abonneren’ en de activiteitenkalender van vv GEO koppelen aan jouw eigen agenda. Dit kan zowel voor de voltallige agenda als voor een individuele activiteit (dit kan op de pagina van de betreffende activiteit). Zo blijf je op de hoogte van wijzigingen en vergeet je de geplande activiteit(en) niet.

Zelf een leuke activiteit organiseren? Heel graag. Het bestuur verwelkomt initiatieven altijd en faciliteert goede plannen met wat er nodig is voor een geslaagde activiteit. Neem contact op met één van onze bestuursleden.