In memoriam: Wim den Enting

Op 1 februari bereikte ons het trieste nieuws dat Wim den Enting op 67-jarige leeftijd is overleden.
Wim heeft zich op vele manieren jarenlang ingezet voor de vv GEO.

Hij was o.a. jeugdleider toen zijn zoon Bennie bij GEO als junior voetbalde. Ook was hij tussen 2006 en 2012 de verzorger en leider van GEO 1, waar hij ook een groot aandeel had in het succes van de promotie naar de 3e klasse in 2009. ‘No nonsens, gewoon normaal doen‘ was het moraal van Wim waar hij zeer door gewaardeerd werd door team en trainer. Na deze tijd bleef hij een zeer trouwe supporter van alle teams bij GEO.

Naast deze grote betrokkenheid bij de afdeling voetbal zorgde Wim ook jarenlang voor veel extra inkomsten voor onze vereniging. Zo zijn o.a. vele bedrijven waar Wim voor zijn werk kwam balsponsor geworden (zie ook het bord in de kantine) en was hij één van de eerste leden van de Club van 59.

Daarnaast was Wim onze adviseur op het gebied van schilderwerkzaamheden en was hij vaak te vinden op ons sportcomplex om mee te helpen aan het onderhoud ervan.

Wim en zijn vrouw Greetje waren daarom ook graag geziene gasten op ons sportcomplex zoals tijdens de jaarlijkse vrijwilligers BBQ. We gaan Wim enorm missen en we wensen Greetje en haar gezin veel sterkte.

Bestuur vv GEO