GEO begint nacompetitie met overtuigende zege in Zeerijp tegen De Fivel

In de nacompetitie voor promotie/degradatie mag GEO in drie wedstrijden proberen zich na een jaar afwezigheid weer in de 4e klasse te spelen. Afgelopen zaterdag werd daarin een eerste stap gezet door een 0-3 overwinning in Zeerijp tegen De Fivel. Door deze nederlaag is De Fivel gedegradeerd naar de 5e klasse.

Na een gelijk opgaande eerste helft was GEO in de 2e helft de duidelijk bovenliggende partij. Als toen de kansen beter waren benut was de uitslag aanzienlijk hoger uitgevallen. Nu bleef het bij 0-3, door doelpunten van de verdedigers Bastiaan Drabe en 2x Laurens van der Kamp.

Aanstaande zaterdag is in Groningen op sportpark De Hoogte VVK de 2e tegenstander. Deze wedstrijd begint om 14:30 uur.