Programma slotdag 15 juni

Op zaterdag 15 juni vindt de jaarlijkse slotdag van het seizoen plaats. Omdat GEO 1 meedoet aan de nacompetitie zal het inmiddels traditionele 7 vs 7 toernooi dit jaar helaas niet worden georganiseerd. Wel zal de BBQ worden georganiseerd en is er een ochtendprogramma voor de jeugd.

Programma zaterdag 15 juni

Ochtend
Vanaf 09:00 uur wordt er een ouder/kind toernooi georganiseerd en aansluitend kan iedereen aanschuiven bij de gezamenlijke brunch om 11:00 in de kantine. Omdat GEO 1 in de middag een belangrijke wedstrijd speelt (zie ‘Middag’ hieronder) mogen alle kinderen na de brunch gratis mee met de spelersbus van het eerste elftal naar deze wedstrijd. De bus vertrekt om 12:45 (12:30 aanwezig) en naar verwachting zal deze rond 18:00 uur weer arriveren in Garmerwolde. Opgave hiervoor kan tot uiterlijk woensdag 12 juni bij Michel Harkema via michelharkema244@hotmail.com of 06-46428598. Graag even aangeven voor welke activiteiten jullie je opgeven (toernooi, brunch & bus).

Middag
GEO 1 speelt in de middag op het neutrale terrein van vv Poolster in Spijk (Google Maps) de finalewedstrijd in de nacompetitie om promotie naar de 4e klasse tegen Corenos. We nodigen iedereen natuurlijk graag uit om ons eerste elftal te steunen bij deze zeer belangrijke wedstrijd. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Helaas is het vanwege het aantal plaatsen niet mogelijk om als supporter (behalve jeugdleden, zie hierboven) mee te reizen met de spelersbus. Vanwege deze wedstrijd zijn er in de middag geen activiteiten op sportpark Garmerwolde.

Avond
Vanaf 18:00 organiseren we weer de jaarlijkse BBQ. Onder het genot van allemaal lekkers & drankjes sluiten het seizoen op de traditionele manier af. Opgave hiervoor kan zoals gewoonlijk bij Johanna van Zanten en tot uiterlijk donderdag 13 juni. Opgave kan via johannavzanten@hotmail.nl of 050-3023683. Kosten zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Let op: wanneer je je hebt opgegeven dien je deze vergoeding te betalen, óók als je niet komt of te laat afzegt (na 13 juni).

Voor vragen over het programma kun je je richten tot één van de bestuursleden. Graag tot 15 juni!