Beëindiging samenwerking vv GEO en vv Omlandia

Enkele weken terug heeft vv Omlandia eenzijdig besloten om de samenwerking met vv GEO per ingang nieuwe seizoen te beëindigen.

Sinds enige jaren is er tussen beide clubs een samenwerkingsverband. Deze bestaat uit de mogelijkheid voor GEO leden om na de JO-11 lid te blijven van vv GEO maar te gaan voetballen in een combinatieteam vv Omlandia/vv GEO. Helaas heeft vv Omlandia besloten deze samenwerking te beëindigen per ingang nieuwe seizoen. Vv GEO heeft haar leden hierover enkele weken terug geïnformeerd en hen enkele opties voorgelegd.

Wij hopen dat het aantal vv GEO leden hun sportieve carrière blijven vervolgen bij vv Omlandia. Deze leden dienen zich dan voor 15 juni over te schrijven van vv GEO naar vv Omlandia. De (oudere) jeugd heeft de mogelijkheid om bij vv GEO in te stromen in de seniorenteams. Vanzelfsprekend hopen wij de jongere jeugd over enige tijd weer te mogen begroeten als vv GEO lid. Uiteraard blijft een ieder van harte welkom op ons sportpark! Wij willen een aantal mensen specifiek bedanken voor hun inzet namens vv GEO gedurende deze samenwerking. Het gaat hierbij dan om Koos van de Belt en Henk Tammens.

Namens het Bestuur van vv GEO,

Arjan Leijssenaar