Wedstrijdinformatie 15 juni

Zaterdag 15 juni om 14:30 uur is het zover: de finalewedstrijd van de nacompetitie tussen GEO 1 en Corenos 1. We hebben er zin in, hopelijk jij ook! We delen graag even belangrijke informatie over deze wedstrijd.

Locatie
Sportpark vv Poolster te Spijk (Google Maps)

We zijn vv Poolster erg dankbaar dat het haar sportpark & faciliteiten beschikbaar heeft gesteld voor deze kraker van een wedstrijd! We gaan er met zijn allen een leuke, gezellige middag van maken zoals we dat kunnen bij GEO, Corenos & Poolster. Voor de goede orde willen we jullie graag nog even wijzen op wat algemene zaken en tevens ook enkele reglementen van de KNVB:

  • Het is NIET toegestaan om je binnen de afrastering van het veld te begeven tijdens de wedstrijd. Gedurende de wedstrijd is toegang hiertoe alleen voor spelers, officials, staf en pers (fotografen).
  • Er wordt op kunstgras gespeeld. Roken langs het veld is daarom NIET toegestaan, dit kan leiden tot schade aan het veld.
  • Alcohol langs het veld is NIET toegestaan; dit mag enkel in de kantine en op het aangrenzende terras worden genuttigd.
  • Alle aanwezigen zijn verplicht om eventuele instructies en aanwijzingen van het personeel (vrijwilligers!!) te allen tijde op te volgen.
  • Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties wordt niet op prijs gesteld; het assortiment bij vv Poolster is groot genoeg.

Denk alstublieft goed om bovenstaande als je morgen langs het veld staat. Er staan fikse boetes op voor betrokken verenigingen bij overtreding en daar zit niemand natuurlijk op te wachten. Hartelijk dank!

Vragen
Voor vragen over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met onze wedstrijdsecretaris Laurens van der Kamp via lvanderkamp@vvgeo.nl of 0612796083.

We zien jullie graag langs de lijn om ons eerste elftal aan te moedigen. Graag tot zaterdag!