GEO 1 naar 5e klasse

Op zaterdag 2 juni speelde GEO 1 in de nacompetitie een belangrijke wedstrijd tegen Nieuw-Balinge 1.

Helaas verloor GEO met 5-3 en daarmee was degradatie naar de 5e klasse een feit.

We speelden vanaf 2006 in de 4e klasse met tussendoor zelfs een kort verblijf in de 3e klasse.

De wedstrijd begon hoopgevend,  GEO kwam al snel op een 0-2 voorsprong, bij rust was het 2-3.

In de tweede helft kreeg ons eerste het moeilijk , zeker na een onterechte rode kaart.

Vlak voor tijd scoorde Nieuw-Balinge de gelijkmaker en was in de verlenging ook de bovenliggende partij, eindstand 5-3.

Met deze nederlaag komt er een eind aan een bewogen seizoen met veel  sportieve tegenslag.

Maar ik heb er alle vertrouwen in dat GEO 1 het nieuwe seizoen meedraait in de bovenste regionen van de 5e klasse en ik hoop op een spoedige terugkeer naar de 4e klasse.