Zeer geslaagde viering 70 jarig jubileum vv GEO!

 We hebben met elkaar genoten van een gevarieerd feestprogramma onder uitstekende weersomstandigheden.

 

 

Op donderdagavond met jong en oud voet golfen. Het was nog een hele kunst om de bal in de diverse holes te krijgen, maar een erg leuk en goed georganiseerd spel.

Ook was er de goed bezochte curiosamarkt van Jantje Ypey met natuurlijk het rad van fortuin!

 

Vrijdagavond genoten ruim 200 toeschouwers van een mooie wedstrijd van de Bats brigade tegen Oud FC Groningen. We zagen staaltjes van goed voetbal aan beide kanten met een ruime zege voor de voormalige profs.

En met dank aan FC Groningen ontving erelid van vv GEO Marten Ypey voor zijn trouwe support (zag Cruijff nóg debuteren tegen GVAV) aan de trots van het Noorden (en voorganger GVAV dus) een FC-shirt met naam en rugnummer. 

Daarna liet DJ Douwe ons genieten van zijn muziek en was er een verrassingsoptreden van het jonge zangtalent Kevin Parre!

 

Zaterdagmorgen namen 50 leden deel aan een zeer smakelijk en feestelijk bereid ontbijt. De ouder-kind penalty bokaal was als vanouds een succes met als trotse winnaars:

Jorrit en Richard van der Veen bij de pupillen en Guus en Henk Tammens bij de junioren.

 

‘s Middags werd er weer fanatiek maar sportief gestreden om de overwinning in het 17e zeven-zeven toernooi. Winnaars in poule A: VVC en in poule B: Team Stollie.

 

In de pauze van het toernooi was het officiële deel van de jubileumviering in de feesttent gepland.

Voorzitter Wim Benneker hield zijn feestspeech, waarna Kit Kegelaar van de gemeente ten Boer zijn felicitaties voor GEO uitsprak. Vervolgens werden met  grote en luide instemming van de leden op voorspraak van het bestuur vier leden tot erelid benoemd vanwege hun grote verdiensten voor vv GEO: Jacob Arends, Bert Harms , Jans Harms en Bert Mollema.  

 

Na een heerlijke BBQ met veel gezelligheid werd  het feestprogramma afgesloten met een prima optreden van de band Casino Royale.

 

Zo kijken we terug op een zeer geslaagde viering van ons jubileum en het bestuur dankt alle leden die dit feest tot zo’n groot succes hebben gemaakt.