Arie Steenhuis stopt als elftalleider GEO 1

Arie Steenhuis stopt aan het einde van het seizoen als elftalleider van GEO 1. Na vele jaren élke zaterdag met de selectie mee te hebben gereisd en alles altijd tot in de puntjes geregeld te hebben komt daar een einde aan.

De reden hiervoor is dat het inmiddels te veel wordt voor Arie, want het is ook niet het enige wat Arie voor onze vereniging doet.

Hij zal hopelijk nog vele jaren de ochtendcoördinatie op de zaterdagen en de kantinediensten tijdens de Walking Football trainingen op maandag em donderdag op zich blijven nemen.

De selectie van GEO 1 vindt het uiteraard jammer, maar begrijpt het besluit van Arie en bedankt hem voor de jarenlange inzet. Natuurlijk zullen we hem nog vaak langs de lijn zien, maar dan als supporter.

Zaterdag 20 mei tijdens de laatste competitiewedstrijd is al afscheid genomen van Arie en heeft de selectie hem een mooi blijvend cadeau gegeven: de nieuwe elftalfoto op canvas. Die krijgt vast een mooi plekje bij Arie thuis.

Er zijn al enkele namen in beeld voor de opvolging van Arie. Zodra daar meer bekend over is laten we dat weten natuurlijk.