Het oktoberfest komt eraan!

Hallo, Da sind wir wieder! Zoals bekend is het op zaterdag 14 oktober tijd voor een oktoberfest op het sportpark in Garmerwolde. De organisatie is in volle gang en tot onze vreugde zien we dat er ook heel leuk gereageerd wordt op dit feest en dat de aanmeldingen behoorlijk hard zijn gegaan.

Aanmelden
Het is niet meer mogelijk om je aan te melden, het oktoberfest is volledig ‘uitverkocht’!

Dresscode
Het is de bedoeling dat deze feestavond écht uniek en anders wordt en daarom nodigen we iedereen uit zijn of haar best te doen voor een geschikte outfit. Ga bijvoorbeeld voor de traditionele lederhosen en dirndls. Wist je dat je deze op veel plekken simpelweg kunt huren? Hieronder enkele adressen waar je dit kunt doen.

Kostuumverhuur Groningen
Oosterstraat 25A

Firma Mulder Feestartikelen
Gedempte Zuiderdiep 47

Kledingverhuur Willie Luinge
Kortling 2 (Roden)

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om iets te kopen via partijen zoals bol.com, feestkleding365.nl, oktoberfestwinkel.nl of andere (web)winkels die een simpele Google zoekopdracht laat zien.

Prestigieuze ‘Heidi en Peter’ verkiezing
Je houden aan de bovenstaande dresscode kan, naast dat natuurlijk heel leuk en gezellig is, ook prijzen opleveren! De personen die het beste in thema gekleed zijn worden verkozen tot onze eigen ‘Heidi en Peter’! Naast de geweldige eer levert dit je ook nog 6 consumptiemunten op. De winnaars worden verkozen door de speciale vakjury.

Live muziek en DJ
Vanaf 20:00 uur worden we in onze speciale grote feesttent flink in de stemming gebracht met o.a. live muziek en een DJ, natuurlijk volledig passend bij het thema. Wie dit verzorgen laten we een verrassing voor jullie zijn! Geniet ondertussen van heerlijke Duitse bier’tjes’, verst getapt door onze vrijwilligers in een grote pul. Fris en wijn kan natuurlijk ook.

Entree
De entree tot dit spektakel is slechts €5,- inclusief een gratis broodje bratwurst! Het betalen hiervan kan per pin of contant bij binnenkomst. Er wordt voor consumpties deze avond gewerkt met de bekende vv GEO munten die je ook kunt kopen bij onze kassa. Heb je nog een paar thuis liggen van eerdere festiviteiten? Neem ze dan mee, ze zijn geldig!

Fout: Contact formulier niet gevonden.