Plannen seizoensopening

Het bestuur wenst alle leden, vrijwilligers en sponsoren een hele fijne zomerperiode toe. Hopelijk kunnen wij het voetballen en alle andere activiteiten eind augustus weer normaal oppakken als vereniging. Wij kijken hier in ieder geval naar uit.

Door de huidige situatie hebben wij besloten helaas (weer) geen jaarafsluiting te organiseren. Ons voornemen is om het nieuwe seizoen wel met elkaar te openen! Uiteraard is dit onder voorbehoud van hetgeen mogelijk is op dat moment. Ook de invulling zal hier deels van afhankelijk zijn.

Save the date!
Vrijdag 27 augustus: er wordt vanaf ongeveer 18.30 uur een mixed toernooi georganiseerd voor de senioren en oudere jeugd( 16+). Opgave hiervoor kan t/m 24 augustus bij Laurens van der Kamp of Matthijs Welling en verdere berichtgeving volgt t.z.t.

Zaterdag 28 augustus: een ochtend voor de jeugd. De uitnodigingen en verdere berichtgeving hierover zal via Maarten Tromp en Miranda Winkels gaan.

Vrijdag 3 september: we zullen op deze avond iets organiseren voor onze vrijwilligers, sponsoren en leden van de Club van 59. De uitnodigingen en verdere berichtgeving volgen uiterlijk 25 augustus en dit zullen we uiteraard tevens delen via onze communicatiekanalen.

Wij hopen dat wij elkaar na de zomer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten!

Bestuur vv GEO