Poule-indeling GEO 1 bekend

De KNVB heeft afgelopen weekend de poule-indeling van GEO 1 bekend gemaakt.

Het team treft komend jaar maar liefst 10 nieuwe tegenstanders t.o.v. vorig jaar (alleen SGV is niet nieuw) en zal vooral in de stad en zuidelijk langs de A28 in actie komen. Op verzoek van de spelers en staf van GEO 1 heeft het wedstrijdsecretariaat een verzoek ingediend bij de KNVB om in een andere klasse uit te komen dan vorig jaar. De reden hiervoor is dat ze graag tegen nieuwe tegenstanders willen spelen en op nieuwe sportparken willen komen waar ze nog niet vaak zijn geweest. We zijn blij dat de KNVB dit verzoek heeft ingewilligd.

Het dichtstbijzijnde team waar tegen gespeeld zal worden is Oosterparkers op sportpark Kardinge en de verste uitwedstrijd is in en tegen Beilen. Tegen vele clubs in deze competitie speelde GEO nog nooit een officiële wedstrijd voor zover de digitale statistieken terug gaan, maar er zijn ook hele goede bekenden zoals Blauw-Geel en SGV.

We zijn benieuwd wat ons eerste elftal van deze competitie kan maken en we kijken nu al uit naar het verwelkomen van al deze teams op ons sportpark in Garmerwolde. Het competitieprogramma wordt pas uiterlijk 19 augustus bekend gemaakt en de competitie start op zaterdag 24 september.

Voor GEO 2 (= GEO 3 vorig jaar) en onze jeugdteams van SJO GEO/SVW wordt de indeling uiterlijk op vrijdag 12 augustus bekend en een week later op 19 augustus het speelschema.