Seizoensopening 22 augustus voor actieve leden

Het voetbalseizoen 2019/2020 is abrupt ten einde gekomen en als club hebben wij dit niet op onze gebruikelijke wijze kunnen afsluiten. Ook op dit moment kunnen wij nog niet terug naar het normale, waardoor we helaas geen openingsdag (normaliter slotweekend) voor alle betrokkenen bij GEO kunnen organiseren.

Desondanks wil het bestuur het nieuwe seizoen voor onze actieve, spelende leden toch openen op zaterdag 22 augustus 2020. Uiteraard kan dit alleen als de omstandigheden dit toelaten. Uiterlijk zaterdag 15 augustus 2020 zal hier een definitief besluit over genomen worden.

Voor de seniorenleden zal er in de middag (vanaf 14.00) een onderling toernooi worden georganiseerd. Dit toernooi zal afgesloten worden met een drankje en een hapje. Via de appgroepen van de verschillende teams zal er meer informatie over deelname volgen.

Voor de jeugd wordt er in de ochtend ook een mixtoernooitje met de ouders georganiseerd. Informatie hierover wordt gedeeld door de leiders. De jeugd zal met ingang van het nieuwe seizoen onderdeel zijn van een samenwerking met de jeugd van sv Woltersum, de naam voor deze samenwerking is SJO GEOSVW.

Zodra de situatie het weer toelaat zullen wij ook een “opening” organiseren voor al onze vrijwilligers, sponsoren en Club van 59 van onze prachtige club organiseren.

Voor vragen kunnen jullie uiteraard bij een van de bestuursleden terecht.

Het Bestuur van vv GEO
“De club met ballen!”