vv GEO sluit samenwerkingsovereenkomst met sv Woltersum!

Ondanks dat het voetbal de afgelopen maanden stil lag heeft een afvaardiging van de besturen van sv Woltersum en vv GEO afgelopen periode veel overleg gehad.

Dit overleg heeft geresulteerd in een samenwerkingsverband tussen beide clubs op het gebied van het jeugdvoetbal per ingang seizoen 2020/2021. Tijdens de gesprekken werd al snel duidelijk dat de insteek en cultuur van beide clubs grotendeels overeen kwam. Beide clubs hebben te maken met een terugloop in aantal leden mn bij de jeugd. Ieder jaar was het weer een gepuzzel om het benodigd aantal spelers voor de teams te organiseren. Met deze samenwerking is het mogelijk om per ingang nieuwe seizoen weer een jeugdteam te kunnen inschrijven voor de jeugd ouder dan 11 jaar.  De samenwerking is inmiddels officieel bevestigd door de KNVB en is in de vorm gegoten van een SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie). De SJO verder onder de naam SJO GEOSVW.

Inmiddels hebben er al een aantal kennismakingstrainingen plaats gevonden die uitstekend zijn verlopen. Daarnaast hebben wij als SJO een aantal nieuwe leden mogen inschrijven.

De afspraak is dat er zowel getraind wordt op beide complexen en dat ook de thuiswedstrijden over beide sportparken wordt verdeeld. Nieuwe leden zijn van harte welkom en er kan vrijblijvend worden meegetraind door jeugd met een van de teams.

Per ingang nieuwe seizoen starten er 3 jeugdteams, en jo-10, jo-11 en een jo-14.

Beide besturen zijn zeer tevreden over deze samenwerking en hebben er alle vertrouwen dat dit een succes gaat worden.

Bestuur VV GEO