Trainer Dick Scholtens na 6 jaar vertrokken bij GEO

Donderdagavond was de laatste training van hoofdtrainer Dick Scholtens en daar werd uiteraard bij stilgestaan. 6 jaar lang is hij verantwoordelijk geweest voor GEO 1 en ook lange tijd van enkele jeugdteams. Vanuit het bestuur sprak voorzitter Arjan Leijssenaar mooie woorden die bestempeld werden met een bos bloemen. Vanuit de selectie en staf bood men Dick het ingelijste wedstrijdshirt nr 6, waarin gepromoveerd is, aan en gaven ze kennis van een speciaal opgenomen video (zie hieronder).

Ook Dick had mooie woorden voor de selectie en onze vereniging, maar zei ook terecht dat hij het afscheid uiteraard anders had voorgesteld i.v.m. de coronamaatregelen. Besproken tussen selectie en Dick is dat we het op een later, geschikter moment nog eens goed over doen!

We wensen Dick veel succes bij zijn nieuwe club Rood Zwart Baflo het komende seizoen. Lang duurt het niet voor we elkaar weer zien, want dat team komt in dezelfde competitie uit als GEO 1.

De selectie en staf van GEO 1 heeft ook een video opgenomen waarin (oud)spelers Dick toespreken. Die is hieronder te bekijken of op ons YouTube-kanaal.