Bestuursupdate coronavirus

Aan alle leden, vrijwilligers en sponsoren van vv GEO,

Helaas leven we nog steeds in een bijzondere tijd. Het bestuur hoopt dat het met iedereen goed gaat en wenst eenieder veel sterkte en gezondheid toe.

Gelukkig is er ook goed nieuws.

De afgelopen periode zijn de richtlijnen van de Overheid/RIVM zodanig aangepast dat de o.a. jeugd onder 12 jaar weer mag trainen. Inmiddels hebben onze jeugdspelers en trainers dit weer vol enthousiasme opgepakt.

Deze week gaan ook de senioren met inachtneming van de richtlijnen de training weer oppakken. Voor de senioren gelden andere richtlijnen dan bij de jeugd. Hiervoor heeft het bestuur van vv GEO een protocol opgesteld die hieronder in te zien is.

Dit protocol is conform de afspraken met de KNVB en de Overheid/RIVM. Wanneer iedereen zich aan deze richtlijnen houdt kunnen we enigszins aangepast er toch voor zorgen dat we de training kunnen hervatten. We vragen alle senioren/trainers die de training weer oppakken deze richtlijnen goed door te lezen en zich hieraan te houden.

Inmiddels is ook duidelijk dat de competities niet eerder dan 1 september 2020 worden hervat. Hierover is verder nog geen exacte duidelijkheid gegeven.

Helaas moeten we wel concluderen dat het slotweekend van vv GEO niet door zal gaan. Begrijpelijk, maar uiteraard erg jammer.

Zodra er meer informatie komt over het opstarten van competities, volledig trainen zonder aanpassingen en het mogen organiseren van activiteiten bij vv GEO zullen we hier over informeren.

We wensen onze leden weer fijne trainingen toe en voor alle andere leden/vrijwilligers/sponsoren veel sterkte en gezondheid.

Bestuur vv GEO