SJO GEO/svW verkoopt weer loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie. We zetten ons in om voor het eerst een voetbalkamp te organiseren en andere leuke activiteiten voor het 75e jubileumjaar van vv GEO in 2023 te doen. We willen daarom natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september en loopt tot uiterlijk 21 november. Verkoop ook lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QRcode, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

Verkoop via je persoonlijk verkooppagina
Dit jaar willen we alle leden, jong en jeugdigen, bij de verkoop betrekken door iedereen een persoonlijk verkooppagina te geven. Via deze verkooppagina kan je ook superloten (t.w.v. €150,-) verkopen aan je werkgever, je leveranciers, aan je eigen bedrijf of kan je collega’s makkelijk via je eigen QR-code overtuigen een lot te kopen. Elk verkocht lot is een bijdrage aan een leuke activiteit!

Mail en Whatsapp
Binnenkort krijg je eenmalig en AVG-proef een mail van de Grote Clubactie zodra je persoonlijk pagina actief is. Via deze pagina kan je iedereen vragen loten te kopen van Boerenhol tot Moddergat! Alle jeugdleden krijgen via hun Whatsapp-groep dit bericht met aanvullingen voor hun situatie.

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Namens de jeugdcoördinatoren

PS: Direct loten kopen kan via onderstaande button of QR-code