Gezocht: barvrijwilligers

GEO is op zoek naar extra barvrijwilligers op de zaterdagen die onze bestaande poule aan enthousiaste vrijwilligers komen bijstaan. Je bepaalt helemaal zelf hoe vaak, wanneer en welke tijden je wilt helpen. Afhankelijk van het wedstrijdschema is er bezetting nodig tussen 08:15 en 17:00 uur. Ook indien je slechts af en toe kunt/wilt zou ons dat al enorm helpen. Hoe voller de groep van vrijwilligers, hoe makkelijker wij het rooster met zijn allen kunnen invullen.

Als barvrijwilliger ben je het vrolijke gezicht achter de bar op de zaterdagen. Tijdens jouw ‘shift’ voorzie je leden, ouders, toeschouwers en bezoekers van de door hen bestelde consumpties. Ook zorg je samen met de aanwezige wedstrijdco√∂rdinator voor ranja/thee in de rust voor spelers en een goed ontvangst van (leiders van) bezoekende teams en scheidsrechters. Het is door het komen en gaan van leuke mensen altijd gezellig in onze kantine en je staat er nooit alleen voor.

Ervaring is helemaal niet nodig, we leren je in ‘no-time’ hoe het werkt. Wel is het belangrijk dat je 18 jaar of ouder bent en je vrijwillig wilt inzetten voor onze vereniging. Wil je een keer proefdraaien of je meteen aanmelden voor de poule? Neem dan contact op met onze kantineco√∂rdinator Phyline Derksen via phyline@live.nl of 0645782150.

PS: je bent als barvrijwilliger natuurlijk ook van harte welkom op de jaarlijkse vrijwilligers BBQ!