Uitbreiding selectie GEO 1, keeper gezocht

Terwijl het huidige seizoen nog loopt is GEO 1 volop bezig met de voorbereiding op het komende seizoen. De selectie voor het komende seizoen begint al aardig vorm te krijgen en tot onze vreugde kunnen we al melden dat er maar liefst 5 (jonge) selectiespelers bij zullen komen het komende seizoen. Wie dit zijn zullen we later melden, maar het is een grote stap in de (nodige) verjonging en uitbreiding van het team. En we zoeken naar meer spelers die het komende seizoen voor GEO willen uitkomen.

Bekijk de speciale informatiepagina en krijg een impressie wat je kunt verwachten als je bij GEO komt voetballen!

GEO 1 komt uit in de 5e klasse standaard (A-categorie) en presteert daarin in de middenmoot. Het team voetbalt vooral voor het plezier, maar is op wedstrijddagen uiteraard volop gemotiveerd om te winnen! Na de trainingen en wedstrijden wordt er uiteraard een drankje gedronken en ook buiten voetbal zoeken veel teamgenoten elkaar op. School, studie en werk komt vóór voetbal, als je een keer niet kunt trainen om die redenen dan is dat geen enkel probleem.

Meetrainen?
Wil je een paar keer meetrainen om de sfeer te proeven? Dat kan altijd! GEO 1 traint op dinsdag en donderdag van 19:45 tot 21:00 uur. Aanmelden kan bij Laurens van der Kamp via lvanderkamp@vvgeo.nl of 0612796083.

Doelman gezocht
We zoeken teamgenoten voor alle posities, maar zijn ook expliciet op zoek naar een vaste doelman. Het huidige seizoen is GEO 1 wederom ontzettend geholpen door keeper Oscar Heslinga, maar hij heeft in 2021 al kenbaar gemaakt te willen stoppen als vaste keeper i.v.m. andere activiteiten. Uit gebrek aan een alternatief en uit clubliefde is hij ons nog altijd geweldig aan het helpen, maar we hopen dat we een vaste oplossing kunnen hebben vanaf het komende seizoen. GEO 1 is daarom op zoek naar een vaste doelman. Hoewel de voorkeur is om alle wedstrijden te spelen, hoeft dit niet perse als jou dit niet altijd lukt. Oscar blijft namelijk lid en kan in overleg altijd een aantal wedstrijden overnemen. Dus lijkt het jou leuk om het Garmerwolder-doel schoon proberen te houden, ook al kun je wellicht niet elke wedstrijd? Neem dan contact op met Laurens van der Kamp via lvanderkamp@vvgeo.nl of 0612796083.

Voetbal je nu of speelde je korter dan 3 jaar geleden bij een andere vereniging? Let op de overschrijfdeadline!
De KNVB heeft ook dit jaar weer de overschrijfdeadline op 15 juni gezet. Dat betekent dat er een harde deadline ligt dat alle overschrijvingen uiterlijk 15 juni om 23:59 uur binnen moeten zijn, anders kun je niet voor een andere club zoals vv GEO voetballen. Let op: dit geldt in ALLE gevallen als je korter dan 3 seizoenen nog lid bent geweest van een andere vereniging.

Indien dit voor jou het geval is, dan dien je dus vóór 15 juni een keuze te maken over waar je het komende seizoen wilt voetballen. We benoemen dit zo nadrukkelijk in dit artikel, omdat we helaas het afgelopen seizoen mensen hebben moeten teleurstellen die zich later dan deze datum wilden overschrijven. Voor niemand leuk, dus dat willen we graag voorkomen.

Twijfel je of je bij GEO wilt komen voetballen, maar weet je al wel dat je bij je andere vereniging wilt vertrekken of ben je daar al niet meer actief? Dan is ons advies om je wél alvast over te laten schrijven voor 15 juni en gedurende de zomerperiode voor jezelf te bepalen of je bij GEO wilt voetballen. Mocht je uiteindelijk in de zomer beslissen niet te willen voetballen, dan is afmelden geen enkel probleem.