Update coronamaatregelen per 25/9

In de laatste persconferentie van het kabinet zijn er nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt, die ook vanaf 25-09-2021 gevolgen hebben voor VV GEO.

Want wie plekken bezoekt waar het drukker wordt, zoals de horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen, maar dus ook een sportcomplex, heeft een coronatoegangsbewijs nodig. Dat betekent het volgende:

Wie vanaf zaterdag 25/9 in onze kantine komt en plaats neemt in de kantine dient (aantoonbaar) in het bezit te zijn van een van de 3 G’s.

  1. Gevaccineerd, aantoonbaar via een QR code
  2. Getest, u bent recent negatief getest op corona, aantoonbaar via testresultaat
  3. Genezen, u heeft onlangs corona doorgemaakt en bent hiervan hersteld, aantoonbaar via de corona app

Wil je de kantine in om iets te bestellen aan de bar hoef je geen van bovenstaande aan te kunnen tonen. Echter plaats nemen in de kantine vereist volgens de nieuwe maatregelen een geldig bovenstaand bewijs. Buiten zitten op het terras en naar het toilet gaan kan en mag zonder bewijs of QR-code.

Hierbij laat het bestuur weten dat wij niet staan te trappelen om deze maatregelen door te voeren, maar er weinig keuze is als je geen risico wilt lopen op een hoge boete. Het belangrijkste hierbij is dat er, welke regels op bepaalde plekken ook gelden, er altijd netjes en met respect naar elkaar en naar onze vrijwilligers toe wordt gesproken.

Mocht je toch nog bepaalde vragen hebben maak deze dan kenbaar bij het bestuur. Dat voorkomt onduidelijkheid en daarmee ook onnodige frustratie. Zo kunnen wij er voor zorgen dat iedereen bij vv GEO krijgt waarvoor je bij een voetbalvereniging komt: een sportief geslaagd en gezellig samenzijn.