Wintertoernooitje senioren – 7 januari

Op zaterdag 7 januari zullen we voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering (15:30u) en Nieuwjaarsborrel (17:15u) weer het wintertoernooitje organiseren. Naast dat dit altijd enorm gezellig is, is het immers ook wel zo lekker om vóór de borrel en in de eerste week van het nieuwe jaar gesport te hebben.

Alle leden van GEO 1, 2, Walking Football én ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. We maken gemixte teams van 6 spelers en elk team zal op het kunstgrasveld een aantal wedstrijdjes tegen de andere teams spelen.

Voorafgaand aan het toernooi, om 12:00 uur, zal er koffie/thee, broodjes en snert- en bonensoep klaarstaan waar elke deelnemer kosteloos gebruik van kan maken. Het toernooi begint dan om 12:45u en we spelen tot ongeveer 15:15u.

Opgave voor het het toernooi kan tot uiterlijk maandag 2 januari 2023 bij Matthijs Welling of Laurens van der Kamp. Contactgegevens zijn hier te vinden. Let op: geef a.u.b. ook even aan of je WEL of NIET gebruik wilt maken van de lunch (i.v.m. voorbereiding).

Laten we er met zijn allen weer een gezellige dag van maken!

Bestuur vv GEO