Zaterdag 13 mei: feestelijke receptie

Zoals eerder aangekondigd hebben we op zaterdagmiddag 13 mei onze tweede activiteit in het kader van ons 75-jarige jubileum. Deze middag is er een receptie na afloop van de thuiswedstrijden van GEO 2 en GEO 1. Deze receptie is bestemd voor iedereen die iets met GEO heeft en we nodigen die mensen dus ook van harte uit.

De inloop van de receptie zal vanaf 16.30 zijn en eindigen om 19.00, rond 17.00 zal er een korte toespraak zijn waarna wij met alle aanwezigen willen toasten op het verleden en de toekomst van onze prachtige voetbalclub. Natuurlijk zullen er ook volop borrelhapjes aanwezig zijn en zal de bekende ‘bakkar’ uit de stalling worden gehaald. Hoewel om 19:00 uur het ‘formele’ programma eindigt, is iedereen natuurlijk van harte welkom gedurende de avond verder te blijven borrelen.

Wij hopen jou te mogen ontmoeten op zaterdag 13 mei op ons sportpark. Hoewel de receptie dus vanaf 16:30 uur begint, is het vanzelfsprekend mogelijk om de wedstrijden van GEO 2 (aftrap 12:00 uur) en/of GEO 1 (aftrap 14:30 uur) te komen bekijken om de spelers aan te moedigen. Graag zelfs!