Save the date(s): de 75-jarige jubileum activiteiten dit jaar!

Dit jaar, op 1 mei om precies te zijn, bestaat onze vereniging 75 jaar en dat gaan we uiteraard groots vieren! Inmiddels zijn de voorbereidingen al opgestart door een groep aan enthousiaste vrijwilligers die geweldige activiteiten gaan organiseren.. In tegenstelling tot ons 60-jarig jubileum is gekozen om 5x een mooie activiteit te houden in plaats van één heel groot feest. Zo vieren we het hele jaar door feest!

Om dit allemaal te gaan beleven raden we aan onderstaande data te reserveren in je agenda!

DatumVoor wie?Meer infoActiviteit
Zaterdag 15 aprilGehele verenigingHierFeest/borrel avond voor leden, vrijwilligers en ieder ander die iets met GEO heeft.
Zaterdag 13 meiGehele verenigingHier1e thuiswedstrijden GEO 1 + GEO 2 als 75-jarige vereniging met activiteiten en een receptie voor IEDEREEN
Zaterdag 17 juniGehele verenigingPenaltybokaal (jeugd)

7 vs 7 toernooi (senioren)
Het traditionele slotweekend met de ouder/kind penaltybokaal en het 7-vs-7 toernooi voor senioren keert terug!!!
Zaterdag 8 juli & zondag 9 juliJeugdleden en oudersVolgt.Een onvergetelijk weekend voor jeugdleden en ouders.
Vrijdag 8 septemberVrijwilligers, ereleden en sponsorenVolgt.De jaarlijkse BBQ met dit jaar uiteraard een 75-jarig tintje!
Zaterdag 14 oktoberGehele verenigingVolgt.Een legendarisch Oktoberfest in de kantine voor alle leden, vrijwilligers en ieder ander die iets met GEO heeft

15 april: feest/borrel avond

Deze avond staat in het teken van een gezellige feest/borrel avond die bestemd is voor leden, vrijwilligers en ieder ander die iets met GEO heeft. Meer informatie over deze avond is inmiddels hier te vinden.

13 mei: activiteiten & receptie

Op zaterdag 13 mei speelt zowel GEO 2 als GEO 1 hun eerste thuiswedstrijd als 75-jarige vereniging. Zowel voorafgaand als na afloop van deze wedstrijden vinden diverse activiteiten plaats op het sportpark. Zowel voor de jeugd als voor senioren, supporters, vrijwilligers en sponsoren. We raden daarom iedereen aan deze zaterdagmiddag én avond te noteren in de agenda, want dit wil je niet missen! Meer informatie volgt t.z.t. vanuit het (wedstrijd)secretariaat op deze website.

17 juni: klassieke seizoensafsluiting

Ja ja, op veler verzoek en nu we gelukkig helemaal uit de coronaperiode zijn gaan we voor het eerst in 4 jaar tijd weer de klassieke seizoensafsluiter organiseren. Activiteiten als de befaamde ouder/kind penalty bokaal, het klassieke 7 vs 7 toernooi bij de senioren en natuurlijk de BBQ staan zeker op de planning en daar zal nog meer aan worden toegevoegd. Mensen die al wat langer bij GEO rondlopen weten dat ze deze datum maar beter met een vette cirkel kunnen vastleggen in de agenda. Meer informatie volgt vanuit de speciale groep organisatoren voor deze dag op een later moment op deze website.

8/9 juli: jeugdweekend

Dit wordt ongetwijfeld een weekend voor onze jongste leden om nooit te vergeten. Onze jeugdcommissie is namelijk volop bezig met de organisatie van een leuk zomers weekend en ze zullen in een later stadium via deze website en de appgroepen bekend maken wat de concrete plannen zijn en hoe je je kunt opgeven.

8 september: BBQ-avond sponsoren, ere-leden en vrijwilligers

Zoals elk jaar zal ook dit jaar uiteraard een seizoensopening plaatsvinden met onze gewaardeerde sponsoren, ere-leden en vrijwilligers. Natuurlijk met een speciaal 75-jarig tintje! Informatie over opgave en concrete plannen wordt t.z.t. verspreid door het bestuur.

14 oktober: Oktoberfest

Op deze avond gaan we feesten en wel op zijn Duits!! Meer informatie zal tegen die tijd bekend worden.