Geslaagde aftrap 75-jaar jubileum!

Op zaterdag 15 april hebben we een zeer geslaagde aftrap met elkaar gehad in het Clubhuis. Tijdens de drukbezochte avond werd er afgetrapt met het GEO clublied en werd de GEO-kennis van iedereen eens goed getoetst tijdens de Quiz. Ook kwamen er vele herinneringen naar boven bij het bekijken van de fotoserie die Koos had samengesteld. Maar bovenal was het gewoon ontzettend gezellig om met elkaar te borrelen en ging het feestje door tot 03:00 uur.

Het bestuur bedankt de organisatie bestaande uit Phyline, Anne, Janiene en Patrizia voor de geweldige organisatie van deze avond. En natuurlijk bedanken we ook Andre voor de techniek, Koos voor de foto’s en Kees & Jans als de barmannen voor hun inzet.

De fotoserie van Koos is hieronder te downloaden om nog eens terug te kijken. Dit zijn foto’s tot 2009. Koos werkt ook aan de foto’s ná 2009 en die zullen we uiteraard ook publiceren wanneer mogelijk.

Om privacy-redenen posten wij de quiz niet, deze is desgewenst in te zien op de computer in de kantine.

De eerstvolgende activiteit zal op zaterdag 13 mei zijn, dan zijn de eerste thuiswedstrijden van GEO 1 en 2 als 75-jarige vereniging en zal er een receptie worden gehouden. Meer informatie hierover zal volgende week worden gepubliceerd op de website. Graag tot ziens op 13 mei!