‘Kicks voor niks’-kast bij vv GEO

De jeugdcommissie heeft een nieuwe en speciale kast beschikbaar gesteld in de kantine: de ‘Kicks voor niks’-kast!

In deze kast kunnen leden zijn of haar (nog goede en bruikbare) voetbalspullen zoals schoenen, kleding of scheenbeschermers in doen die ze zelf niet meer gebruiken. Andere leden kunnen deze materialen dan gratis en voor niks meenemen om te (her)gebruiken.

Op deze manier zorgen we ervoor dat voetbal voor iedereen toegankelijk is en we tegelijkertijd ook een mooie stap zetten voor het milieu. We weten allemaal dat kinderen groeien als kool, dus hoe mooi is het als je niet elke keer nieuwe schoenen of kleding hoeft te kopen als ouder en dat je anderen blij kunt maken met de (inmiddels te kleine) schoenen en kleding?!

Voel je vrij om af en toe eens in de kast te kijken of er iets voor jou of jouw kind bij zit wat je wellicht kunt gebruiken. En breng vooral de kleding en schoenen mee die je niet meer zelf gebruikt en doneer ze in de kast. Graag dus wel écht bruikbare spullen (niet kapot) en kleding graag gewassen. Hartelijk dank alvast namens het lid dat jouw spullen overneemt!

Voor vragen over deze kast kun je terecht bij de jeugdcommissie via Miranda Winkels. Contactgegevens staan op deze pagina.