Update vanuit het bestuur

Wat een bijzonder jaar is bijna afgelopen. Sportief gezien liggen de sportverenigingen nagenoeg stil vanaf maart dit jaar. Na een voorzichtige herstart na de zomer zijn wij helaas weer in een (sportieve) lockdown beland en kunnen niet anders dan hopen dat 2021 er anders uit komt te zien. In ieder geval t/m dinsdag 19 januari zijn er geen activiteiten voor de senioren mogelijk. Zodra er wel weer iets mogelijk is laten wij dat uiteraard weten. Benieuwd hoe de KNVB van plan is te herstarten? De meest actuele informatie, waar wij als club ook over beschikken, is te lezen op knvb.nl.

In de afgelopen periode heeft het bestuur uitsluitend op afstand overleg gevoerd met elkaar. Er is besloten om de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2020 te verschuiven naar mei/juni 2021, dit afhankelijk van de ontwikkelingen. Ook een nieuwjaarsborrel zit er helaas dit jaar (voor het eerst sinds de oprichting) niet in!

Ondanks alles hebben wij als club ook positieve en opbeurende ontwikkelingen te benoemen. Zo start er direct na de winterstop (vooralsnog alleen trainingen) een extra jeugdteam met kinderen tot 9 jaar. Dit team zal onderdeel gaan uitmaken van het samenwerkingsverband met SV Woltersum, SJO GEOSVW. Ook traint er op de maandag een groep jongeren (onder 18 jaar) met elkaar sinds enkele maanden. Om te kunnen deelnemen aan de competitie van de KNVB zijn zij nog op zoek naar extra jeugd!

De Grote Clubactie heeft dit jaar ruim €1.000,- opgebracht voor jeugdactiviteiten in 2021. Bedankt voor het meedoen! Heb jij jouw lot(en) al gecheckt op een mogelijke prijs? Check het op de website van de Grote Clubactie.

De eerste jeugdactiviteit staat gepland op 9 januari, er vind dan een Voetbalfestival plaats die toegankelijk is voor alle jeugdleden van de SJO en voor broertjes/zusjes of vriendjes van leden. Daarnaast is er de gelegenheid voor alle overige kinderen om kennis te komen maken met voetbal en de SJO. Opgeven kan via het artikel op deze website over het voetbalfestival.

Verder willen wij jullie wijzen op de traditionele OLIEBOLLEN ACTIE die, gewoontegetrouw in samenwerking met oliebollenspecialisten Guikema en Riddering, wordt georganiseerd en ondanks alle beperkingen gewoon doorgaat! Binnenkort zullen de flyers in Garmerwolde, Thesinge en Ruischerbrug worden rondgedeeld. De flyer komt binnenkort ook op deze website te staan.

Door hieraan deel te nemen krijg je niet alleen overheerlijke oliebollen veilig thuisbezorgd op 31 december, maar steun je ons als vereniging ook. Oftewel wij bevelen deze van harte aan.

Tot slot wensen wij alle leden, vrijwilligers en sponsoren hele fijne feestdagen en een goed en sportief 2021 toe en wij hopen jullie allemaal snel weer te mogen ontvangen op ons sportpark.

Bestuur vv GEO

“een club met ballen”