Competities niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten alle amateurcompetities te beëindigen. Er zullen geen competitiewedstrijden meer worden gespeeld. Dit n.a.v. de verlengde maatregelen tegen het coronavirus van het Kabinet.

Er zullen geen eindstanden worden bepaald en dat betekent dat alle teams in september in principe in dezelfde competitie zullen starten als waar dit jaar in is begonnen. De A-categorie in ieder geval (GEO 1) en mogelijk zullen er enkele wijzigingen zijn in de B-categorie (GEO 2,3 en jeugd).

Meer informatie over de KNVB en het coronavirus is altijd te vinden op de KNVB website: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus

Update 22 april 2020
Voor alle overige activiteiten bij vv GEO zal het bestuur uiteraard de richtlijnen van het RIVM blijven volgen. Dit betekent dus dat de jeugd per 29 april weer kan trainen en dat de senioren in ieder geval t/m 19 mei niet trainen. Alle andere activiteiten gaan ook niet door t/m 19 mei. Uiteraard nog langer als het RIVM en Kabinet daartoe besluiten/adviseren.

Update 18 mei 2020
Inmiddels zijn alle trainingen hervat conform de aangepaste richtlijnen van het RIVM. Ook is duidelijk geworden dat de competities niet eerder dan 1 september zullen starten. Lees ons volledige artikel hierover.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij onze bestuursleden.