Jaaroverzicht 2021, fijne feestdagen!

Wat een bijzonder jaar is het weer geweest. 2021 was minstens zo ongewoon als 2020, maar er werd gelukkig al wel weer iets meer gevoetbald. We hopen natuurlijk dat onze leden in 2022 met nóg minder coronabeperkingen kunnen genieten van het spelletje en de gezelligheid. Het afgelopen jaar is er wel weer heel veel gebeurd binnen onze vereniging, waaronder:

 • De diverse acties die georganiseerd zijn hebben ook dit jaar weer geweldige opbrengsten opgeleverd. Zo bracht de oliebollenactie van 2020 een recordbedrag van €942 op en werd er een geweldige nieuwe actie door Albert Heijn georganiseerd wat ons €654 opleverde. Verder kwam er €1.400 binnen via de bolchyrsanten actie en leverde de Grote Clubactie door onze jeugdleden €742 op. Iedereen die heeft bijgedragen aan het realiseren van deze successen willen we hierbij nogmaals van harte bedanken!! Informatie over de oliebollenactie van dit jaar komt overigens vóór de kerst op deze website te staan.
 • In maart van dit jaar ontvingen we een schitterend nieuw trainingsdoel van Gasterra die inmiddels al volop wordt gebruikt tijdens trainingen. En dat is slechts één voorbeeld, we zijn natuurlijk AL onze trouwe sponsoren ook dit jaar weer zeer dankbaar dat ze aan ons verbonden zijn!
 • Zoals de meesten hebben opgemerkt is dit jaar het volledige meubilair in de kantine vervangen voor nieuwe meubels van hoogstaande kwaliteit. Onze leden en gasten kunnen mede hierdoor weer vele jaren comfortabel gebruik maken van onze kantine.
 • Ook de accommodatie is weer flink verbeterd op diverse punten door de inzet van onze vrijwilligers. Zo zijn de kleedkamers gerenoveerd tijdens de lockdown(s), zijn er nieuwe doelnetten geplaatst, is het veld ‘gered’ door snel ingrijpen van vrijwilligers en gemeente tegen de ‘engerlingen’ in het veld en is deze maand nog de volledige omheining rondom het hoofdveld incl. ballenvangers vervangen voor nieuw materiaal. En dat zijn natuurlijk maar een aantal punten, het sportpark lag er ook dit jaar simpelweg weer geweldig bij dankzij onze vrijwilligers!
 • Inmiddels hebben we ook nieuwe (tijdelijke) buren gekregen naast het sportpark. I.v.m. de versterkingsoperatie van de originele locatie is er een tijdelijke school gebouwd op het land naast ons hoofdveld. Deze school is in oktober in gebruik genomen.
 • In augustus ontvingen we het zeer trieste nieuws dat GEO-lid Menko Heidema plotseling is overleden. Een zeer tragisch moment dit jaar voor onze hele vereniging, want de meesten van ons kenden Menko heel goed. Tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen heeft GEO 1 Menko herdacht. Menko zal voor altijd in de harten van onze leden voortbestaan.
 • Sinds enkele maanden is er een PR-commissie actief binnen onze vereniging. Zij zijn bezig om een plan te maken om onze vereniging beter op de kaart te zetten om nieuwe leden te werven. Er zijn al veel goede ideeën langs het bestuur gegaan en er zijn bijvoorbeeld al videobeelden gemaakt van wedstrijden en trainingen en interviews gehouden met onze eerste elftalspelers. Binnenkort zal een update gegeven worden, maar deze PR-commissie is een belangrijke en mooie stap voor onze vereniging!
 • Ondanks dat we gelukkig een aantal activiteiten wel hebben kunnen doen was het helaas ook een jaar waarin we wéér veel activiteiten hebben moeten annuleren vanwege de coronamaatregelen. Dat zijn uiteraard beslissingen die wij als bestuur niet graag willen nemen, maar we zijn blij met de begripvolle reacties die we van jullie hebben ontvangen. Natuurlijk hopen we dat we in 2022 mooie activiteiten kunnen organiseren en dat zullen we dan ook zeker gaan doen!

Voetbal

 • Voetballend was het uiteraard een ontzettend raar jaar. Dit jaar is besloten dat GEO 1 een stapje terug doet en in de 5e klasse uitkomt waarin het momenteel in de subtop meedraait. Helaas is ook besloten om GEO 2 niet te laten starten aan de competitie i.v.m. te weinig spelers. Deze voetballers spelen inmiddels met veel plezier bij GEO 1 of GEO 3, maar ons streven is om het komende seizoen wel weer drie volwaardige seniorenelftallen in te schrijven.
 • Voor de tweede keer in de clubhistorie bereikte iemand de mijlpaal van 100 competitiedoelpunten. Bart van der Tuuk scoorde in november zijn 100e doelpunt voor GEO!
 • Onze jeugdafdeling was ook dit jaar weer volop in beweging. De succesvolle samenwerking met Woltersum in de vorm van SJO GEO/SWV werd doorgezet en inmiddels zijn er 4 teams actief in de competitie en zit er een stijging in ledenaantal. Ook is een nieuw JO17 team dichtbij inschrijving bij de competitie nadat ze hun eerste wedstrijd dit jaar gespeeld hebben.
 • Onze Walking Football afdeling groeit en groeit! Inmiddels bestaat het team al uit ruim 20 spelers en dit jaar hebben ze naast de standaard trainingen op de maandagochtend vele vriendschappelijke wedstrijden en toernooien gespeeld. Onlangs nog kwam SV Bedum op bezoek en speelden ze een toernooi bij Be Quick.

Tot slot willen wij alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet dit jaar. Wij zijn ontzettend trots op deze groep mensen en zijn blij dat ze zich zo goed inzetten voor onze vereniging. Uiteraard hebben onze vrijwilligers inmiddels een leuke attentie ontvangen als dank voor hun inzet, geniet ervan!

Voor nu wensen wij al onze leden, sponsoren en vrijwilligers hele fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling toe. Geniet ervan en tot in 2022!

Bestuur vv GEO